top of page

Utsmykning

Fagerlund Barnehage på Gran

Utsmykningen Verdensrommet består av nitten veggobjekt i størrelse 20 - 165 cm lengde, montert i et trapperom mellom to etasjer. Barnehagens avdelinger har navn etter kloder og har en vulkan i nærområdet. Jeg fabulerer rundt utforskningen av verdensrommet og havet, og dyrene vi deler kloden med. Objektene er malte, utskårne valchromatplater montert tett på treveggene. 

Ottestadhallen i Stange

Utsmykningen Sammen på hver vår klode består av sju veggrelieff laget av fire cm tjukke fargesatte furuplater, montert slik at de kaster skygge. Den grå betongveggen er rett innenfor hovedinngangen til flerbrukshallen. Figurene tilfører rommet farge og bevegelse. En replikk er montert over heisdøren i andre etasje. 

Campus Evenstad

Utsmykningen Alt henger sammen består av 18 deler: malte valchromatplater med freste tegninger basert på tresnitt. Motivene omhandler Glommas nærvær med sine tilbakevendende oversvømmelser og tanker om evakuering fra både Evenstad og kloden, i en tid med store klimaforandringer. På Evenstad lære man om bærekraftig utnyttelse av naturressursene, noe som gir håp om at vi kan bli her.

Sogsti skole

Utsmykningen Eikeløv er ved hovedinngangen med tilliggende korridorer, og trapperom opp til andre etasje. Jeg vil gi inntrykk av å gå inn i et maleri; hele vegger ble fargesatt, med myke eikeløvformer med forskjellig motiv og farge på utvalgte steder. Eika er skolens logo, og ved gamle Sogsti skole står en stor eik.Til den nye skolen kom eika med i bladform.

Skøyen skole

Utsmykningen består av åtte relieff, 120 x 120 cm, med påmonterte stålfigurer, og befinner seg utendørs i skolegata. Tegningene på finérplatene er frest med overfres, med motiver fra området rundt skolen: Frognerparken, tidligere parsellhager og ridebane mm. Stålfigurene er forstørrede utgaver av gjenstander funnet i en gammel smie på Skøyen gård som ligger nær skolen.
 

Runni skole

Utsmykningen er på en vegg som går over to etasjer i biblioteket. Maleriet er på finérplater på veggen, med satinert plexiglass montert flytende foran. Utgangspunktet for maleriet, er et kart over området skolen ligger i.
 

Ullevål Pasienthotell

Utsmykningen er i inngangsparti og korridor i 2. til 8.etasje. Hver etasje har sin farvevegg som møter deg når du kommer ut av heisen. Her er også etasjenummeret malt som et lite bilde. Farven brukes i hele etasjen. På en åpen del av korridoren er det et stort veggmaleri, og innover i korridorene mindre bilder som små hendelser. Tilsammen består utsmykningen av 64 veggbilder, alle med innhold beregnet på mennesker som er i en sårbar fase; pasienter, og foreldre med nyfødte barn.

Haugjordet Skole

Utsmykning i gulv; fire korridorer og et bredere gangareal utført i vinylbelegg. I gangarealet ligger stjernebildene Jomfruen, Fiskene, Pegasus og Pilen. Stjernene er sirkler med streker mellom som fører oss innover i bygget og peker mot dører. I korridorene er det to størrelser kvadratiske bilder med fisk, løv, nøkler, hus og veier. De minste er plassert for å markere dører. Farvene i 2. etasjes korridorgulv er forskjellig i de tre basene.

Hunderfossen lekeland

Privat oppdrag. Akrylmalerier på bomullsduker. 100 x 200 cm montert på rammer.

 Atlas, tekstiltrykk, Eli Hovdenak

Atlas

Rullgardin. 350 x 150 cm, maleri og hyssingtrykk.

bottom of page